Vánoce z Vašeho úhlu pohledu.

O Vánocíh 2012 jsme vyhlásili soutěž o nejpodařenější fotografii Betlému z vašeho úhlu pohledu. Do redakce se nám sešlo mnoho podařených fotografií, kterými se můžete nechat inspirovat i vy. Všem zúčastněným ještě jednou děkujeme za nápadité fotografie a komentáře.

 

O Vánocíh 2012 jsme vyhlásili soutěž o nejpodařenější fotografii Betlému z vašeho úhlu pohledu. Do redakce se nám sešlo mnoho podařených fotografií, kterými se můžete nechat inspirovat i vy. Všem zúčastněným ještě jednou děkujeme za nápadité fotografie a komentáře.

 

>ZDE< si prohlédněte
nejlepší fotografie Betlémů a jesliček,
které do soutěže "Vyfoť Betlém!"
zaslali čtenáři webu vira.cz .

 

**************

Info o soutěži:

Soutěž: Podělte se o své fotografie jesliček a betlémů - vyhlášení a podmínky fotosoutěže 2012

Možná letos zažijete u jesliček něco mimořádného... a možná přitom budete mít foťák v ruce! Po loňské soutěži "Vyfoť Mikuláše" vyhlašuje portál www.vira.cz novou soutěž o nápaditou fotografii betléma případně spojenou s nějakým zajímavým příběhem. Hlavním záměrem není soutěž, ale příležitost podělit se o příběh Vánoc z Vašeho úhlu pohledu. A protože se nám podařilo sehnat zajímavé výhry, rozhodli jsme se některé účastníky zároveň za jejich snahu odměnit.

Výběr z došlých fotografií spolu s příběhy bude zveřejněn na webu vira.cz. Pošlete nám tedy zajímavou fotografii vánočních jesliček a napište výstižný příběh, který vás k pořízení fotografie vedl. Z nejlepších kombinací fotografie+příběhu vybereme 3 výherce, kteří si budou moci vybrat z milých odměn. Rozhodovat bude jak nápaditost fotografie, tak i výstižný příběh. Fotografie mohou být aktuální i staršího data.

Podmínky soutěže

Fotografii zašlete e-mailem na adresu soutez@vira.cz do 6. 1. 2013. Fotografie musí mít šířku alespoň 700 pix (což už zvládá i každý mobilní telefon). Do e-mailu uveďte jméno autora fotografie, místo, kde jste ji pořídili, a ev. krátký příběh s ní spojený. V průběhu ledna 2013 vyhlásíme 3 vítěze soutěže. Zasláním Vašich fotografií vyslovujete souhlas s jejich zveřejněním na webu www.vira.cz. Před jejich zveřejněním budete ještě informováni.

Ceny do soutěže

Tři výherci - autoři nejnápaditějších fotografií s příběhy si budou moci vybrat z milých cen, které letos poskytli:

 

www.cokolada.cz
Čokoláda.cz je internetový obchod zaměřený na výjimečné čokolády, kterou v běžných obchodech nenajdete. V nabídce najdete nejkvalitnější rodinné čokoládovny především ze Švýcarska, Velké Británie, Francie, Belgie a Itálie. Díky širokému sortimentu si na své přijde každý milovník kvalitních čokolád. V nabídce jsou plantážní čokolády, vysokoprocentní mléčné čokolády, netradiční příchuťové čokolády, pralinky, degustační sady a další čokoládové speciality. Čokoláda.cz také nabízí zážitkové degustace čokolády pro veřejnost i pro firmy, velkoobchodní spolupráci nebo tvorbu presonalizovaných čokoládek.

Karmelitánské nakladatelství
Karmelitánské nakladatelství je křesťansky orientované nakladatelství, které na trhu působí od roku 1991, dosud vydali více než 1500 titulů. Nejdůležitější částí edičního plánu KNA jsou edice věnované duchovnímu životu. Dlouhodobě nejúspěšnější edice KNA jsou např. edice Karmelitánská spiritualita a Malý duchovní život. Mezi jejich kmenové autory, kterým bylo vydáno více titulů, patří mimo jiné: Anselm Grün, Vojtěch Kodet, Kateřina Lachmanová, Marie Svatošová, Max Kašparů.

Masáž v Praze - profesionální masér, který za vámi přijede domů
Dva poukazy na masáž (45 min. + 60 min.) Tato varianta výhry bude platit pouze pro ev. výherce z Prahy. Jde o službu mobilního maséra, který provádí masáž klientů v jejich vlastním domácím prostředí...
Pokud by žádný výherce nebyl z Prahy vybrán, poukaz na masáž by byl nahrazen knižní výhrou. Poukaz na masáž by pak byl předán do nějakého charitního či zdravotnického zařízení (např. Domova svaté rodiny, Nemocnice pod Petřínem, nebo jiného podobného.).

 

Význam betlémů pro křesťany

Křesťané si o Vánocích stavbou betlémů připomínají zásadní událost víry. A sice, že Bůh, od kterého se lidstvo oddělilo, každému člověku znovu vychází vstříc. Ale nepřichází v bohatsví a lesku, nýbrž se solidarizuje s člověkem v jeho slabosti a ubohosti a rodí se v chlévě v městě Betlémě.

 

>ZDE< si prohlédněte
nejlepší fotografie Betlémů a jesliček,
které do soutěže "Vyfoť Betlém!"
zaslali čtenáři webu vira.cz .